Prodej bytu 1+1 s lodžií v Praze 4, Podolí

Kaplická , Praha

4 284 000 Kč

Mám zájem

Nabízíme k prodeji byt 1+1 s lodžií na ulici Kaplická ve vyhledávané části obce Praha 4, Podolí. Tento panelový byt se nachází v objektu s celkem 7 podlažími, přičemž byt samotný se nachází v prvním nadzemním patře. Bytový dům je nově zateplen a má k dispozici výtah, jeho okolí je upravené a je obklopen zelení.

Celková podlahová plocha bytu činí 27,8m² + 6,3m² lodžie, hned vedle bytu je Vám k dispozici malá skladovací místnost. Byt je orientován jihozápadním směrem, vzrostlé stromy nabízejí nejen v létě příjemný stín, ale i ničím nerušené posezení v lodžii. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu, je po celkové rekonstrukci a prodává se s kompletně celým zařízením, jehož součástí je nová kuchyňská linka, lednice, myčka, pračka se sušičkou, kávovar atd. Je tedy ideální nejen k osobnímu bydlení, ale i ke komerčním účelům.

V okolí domu naleznete vše, co budete potřebovat pro pohodové bydlení. Je zde veškerá občanská vybavenost, což zahrnuje obchody, restaurace, školy, školky, zdravotnická zařízení a další služby, které potřebujete. Zastávka autobusu je jen několik metrů od domu, na stanici metra C je to cca 8 minut chůze, stejně tak jako do obchodního centra Arkády.

Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením vám rádi pomůžeme. Naši zkušení specialisté Vám poskytnou veškeré informace a asistenci, aby celý proces proběhl hladce a bez komplikací.

Pro více informací a domluvení prohlídky nás prosím kontaktujte. Rádi odpovíme na všechny vaše dotazy a sjednáme si termín prohlídky, který vám bude vyhovovat. Těšíme se na Vás a věříme, že tento byt splní vaše očekávání nebo nabídne výhodnou investici do budoucna.

Celková cena
4 284 000 Kč
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Dispozice
1 + 1
Ulice
Kaplická
Město
Praha

Kontaktujte svého makléře

Martina Kachlíková

Mobil: +420 724 602 160
E-mail: martina.kachlikova@re-max.cz