Prodej bytu 3+1 v klidné části přímo v centru Dobříše

Dukelské náměstí , Dobříš

4 995 000 Kč

Mám zájem

Nabízíme k prodeji zrekonstruovaný a útulný byt 3+1 s novými rozvody, podlahami, kuchyní, plastovvými okny a koupelnou na adrese Ulice Dukelské náměstí ve městě Dobříš, okres Příbram. Tento byt se nachází v cihlovém zatepleném domě ve velmi dobrém stavu, na 3. podlaží s celkovou podlahovou plochou 63m².

Díky flexibilní dispozici bytu si ho můžete upravit dle vlastních představ tak, aby vám vyhovoval a to jak pro rodinné bydlení či z něho udělat krásné a prostorné 2+1. Navíc máte k využití 2 sklepy, kde pohodlně uložíte, co potřebujete, kola, lyže, další sportovní vybavení či věci, co v bytě nechcete.

Výhodou bytu jsou sousedící parky a zeleň v okolí, které poskytují místo k procházkám, stejně tak jako dětská hřiště lákající na společný čas strávený s Vašimi ratolestmi. Tato famózní lokalita nabízí ideální kombinaci klidu a přístupnosti v blízkosti centra města.

V okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost včetně úřadů, zdravotní péče, škol, školek, obchodů a dětských hřišť. Díky dostupnosti veřejné dopravy, včetně vlaku, dálnice, silnic a MHD, je život v této lokalitě pohodlný a ideální úplně pro všechny, navíc se snadným a rychlým přístupem do hlavního města..

Tento byt skýtá velký Investiční potenciál a příležitost k dlouhodobému pronájmu. Atraktivní a bezpečná lokalita nedaleko Prahy je vyhledávaným místem jednotlivci, tak i rodinami s dětmi, kteří chtějí být blízko přírodě a zároveň mít komfort města.

Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Naši zkušení specialisté Vám poskytnou veškeré informace a asistenci, aby celý proces proběhl rychle, hladce a bez komplikací.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat, rádi odpovíme na všechny Vaše dotazy a sjednáme si termín prohlídky, který Vám bude vyhovovat. Těšíme se na Vás a věříme, že tento byt splní Vaše očekávání nebo nabídne výhodnou investici do budoucna.

Celková cena
4 995 000 Kč
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Dispozice
3 + 1
Ulice
Dukelské náměstí
Město
Dobříš

Kontaktujte svého makléře

Martina Kachlíková

Mobil: +420 724 602 160
E-mail: martina.kachlikova@re-max.cz